Wie zijn wij?

Laura Leysen

Wie ben ik? 

Ik ben Laura, psychologisch consulent en gedreven mama van 2 fantastische dochters. Dat gedreven mag je alvast zeer letterlijk nemen. Ik heb een to do list van 20 pagina’s waar elke dag weer iets bij lijkt te komen. Ik hou ervan om plannetjes te maken en nieuwe projecten uit te werken en ik durf mezelf wel eens voorbij hollen.

Ik weet perfect hoe het er bij jou thuis aan toe gaat. En ook ik heb mijn weg moeten zoeken in het ouderschap. Evenwicht moeten leren vinden in goed voor mezelf zorgen, ambitieus zijn en genieten van mijn gezin. De kennis van die zoektocht, hoe ik het nu aanpak en mijn ervaring als therapeute wil ik graag delen met jou en vele andere ouders.

 

Daarom richtte ik Balance4Life op, omdat ik weet hoeveel nood is aan het opnieuw evenwicht vinden in je leven, evenwicht tussen mama of papa zijn, ambitieus zijn maar ook tijd voor jezelf hebben. Zodat je weer kan genieten en leven zonder jezelf voortdurend voorbij te hollen.

 

Wil je ook terug evenwicht en balans tussen werk en gezin? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag.

Ervaring

Afgelopen jaren heb ik in verschillende centra een ruime ervaring opgedaan met individuele therapie, psycho-educatie en groepstherapie bij cliënten met een kort- of langdurige therapeutische hulpvraag. 

​​

Specialisaties

stressmanagement en burn-out begeleiding 

 

Eigen interesses

yoga, mindfulness, relaxatie

Stef Hens

Kinesitherapeut

Regent L.O., Kinesitherapeut, manueel therapeut, personal trainer, meer dan 20 jaar ervaring in de fitnesswereld en 20 jaar als kinesitherapeut.

 

Specialisaties:

rug-en knieletsels, sportspecifieke training, functionele training;  en coaching.

Eigen interesses:

filosoferen, wielrennen, lopen, triatlon en fitness

Balance4Life

Move2Heal

Colonel Silverstopstraat 2-4

2850 Boom

Tel: O470/76.45.74

lauraleysen.psy@gmail.com

 

  • Black Facebook Icon

Ma - vrij: 9am - 10pm

​​Zaterdag: 9am - 12am

​Zondag: gesloten

© 2020 by Balance4Life.